Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Dansen & Bewegen

De Burchtzaal is ingericht als dansstudio met spiegel en barre. Hier worden iedere week lessen gegeven op het gebied van sport en bewegen.

Bewegen
Dat bewegen goed voor je is, dat weet iedereen. Maar dat het niet altijd makkelijk vol te houden is, weten vaak nog meer mensen. Daarom is sporten in groepsverband juist een enorme stimulans om het vol te houden en daarbij heb je er ook nog veel meer plezier in als je het samen doet.

Dansen
Dansen is spreken zonder woorden. Dansen is kunst met je lichaam. Dansen is bewegen in de meest gracieuze vorm. Hoe een danser loopt is al mooi om te zien. Ze lopen niet, ze schrijden. Ontdek jouw danstalenten bij De Eenhoorn en doe mee aan een van onze danslessen.

We bieden een pakket aan voor alle leeftijden en op verschillende niveaus en met een grote variëteit aan bewegingsvormen.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required