Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Modern/klassiek ballet

SKd biedt een combiklas aan bij De Eenhoorn. Hier leer je de basis van zowel klassiek ballet als van modern/jazzballet. Ballet is de basis van iedere dansvorm en geeft je een prachtige houding, lange sterke spieren en zorgt voor veel balans. De technieken en voordelen van ballet neem je mee in iedere andere vorm van dansen die je doet.

Voor wie is het?
Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar en staan onder leiding van Sophie Kolles. Neem zelf sportkleding en dansschoenen mee.

Hoe leer ik ballet?
Een klassieke dansles begint altijd aan de barre. Hier doe je oefeningen om op te warmen en je techniek aan te scherpen. Daarna ga je naar het midden, oftewel ‘au milieu’ . Hier doe je nog meer oefeningen zonder de steun van een barre, waardoor je zelf voor je balans moet zorgen. De les eindigt met moderne ballet oefeningen waar emotie en expressie belangrijk zijn.

Plaats: De Eenhoorn 
Tijd: Woensdag 17:15 - 18:15 uur 16+ jaar 
  Vrijdag 16.45 - 17.45 uur 11 t/m 13 jaar (VOL)
Datum: Start vanaf 26 augustus 2021
Prijs: € 99,- voor 18 lessen. (instromen mag indien mogelijk) 

 

Wilt u vermelden om welke groep het gaat? inschrijfbutton

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required