Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Exposities

Exposities

Maandelijks is er een nieuwe kunstexpositie te bewonderen bij De Eenhoorn. Dit kan bestaan uit werken van bekende en onbekende Alkmaarders die hun kunst bij ons exposeren. In de welkomsruimte hangen schilderijen aan de goed verlichte muur en kun je ze een maand lang bezichtigen. Als je interesse hebt om er een te kopen meld je dan bij onze manager Peter Feijen. Daarnaast hangt er iedere maand een nieuw gedicht van het Alkmaars dichtersgilde.

Ben je kunstenaar en wil je zelf je eigen werk bij ons exposeren? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met De Eenhoorn T: 072- 511 75 78

 

Nieuwe expositie in De Eenhoorn

Vanaf 31 oktober zijn de schilderijen van Nel Castricum te zien in De Eenhoorn. Voor deze expositie koos Nel o.a. een serie portretten en landschappen.

Nel Castricum
Foto’s zijn de belangrijkste inspiratiebron voor Nel. ‘Die maak ik zelf of plukt ik van Internet’. In De Eenhoorn hangt o.a. een doek van een geitenkudde. Deze is nageschilderd van een foto die Nel heeft gemaakt tijdens een reis door Albanië. ‘Iedere geit heeft zijn eigen uitdrukking,’ vertelt Nel. ‘Ik schilder voor mijn plezier, het is echt mijn passie. Dat doe ik thuis in Heiloo. Ik heb een ‘ezel op wielen’ die ik overal neer kan zetten.’

Bent u nieuwsgierig naar de expositie? Kom gerust even binnenlopen bij De Eenhoorn.
Alle schilderijen zijn te koop.

Ook exposeren?
Wilt u ook exposeren in De Eenhoorn? Of kent u (amateur-)kunstenaars die graag hun kunstwerken aan het publiek willen laten zien? Exposanten zijn van harte welkom om hun werk te tonen in De Eenhoorn.

U kunt hiervoor contact opnemen met de zakelijk leider, Peter Feijen.
Telefoon: 072 5117578
Mail: info@binnenstadscentrum.nl

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required