Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Nieuws

Vrijdag 8 december jl. werd tijdens een feestelijke bijeenkomst de nieuwe Helden van Alkmaar in het zonnetje gezet door wethouder Anjo van de Ven. Elk jaar kunnen organisaties vrijwilligers aanmelden die voor hen veel betekenen en afgelopen jaren zich op een bijzondere wijze hebben ingezet voor hun activiteiten en onze maatschappij.

10.000 Euro van het Oranje Fonds voor de renovatie van de toiletgroepen van wijkcentrum De Eenhoorn

Wijkcentrum De Eenhoorn krijgt een bijdrage van € 10.000 van het Oranje Fonds. Na vijf jaar renoveren was er nog slechts één grote wens: de toiletgroepen op de begane grond. Deze dateerden uit de jaren zeventig en waren toe aan vervanging door modern sanitair in een frisse kleur. Ook het plafond en de wanden worden geheel vernieuwd.

Speciaal voor de mensen die straks minder zorg krijgen dan ze nodig hebben is De Eenhoorn met het project Hulp om de Hoek gestart.

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required