Welkom op de mobiele website

De Eenhoorn is een wijkcentrum in hartje Alkmaar met als doel mensen bij elkaar brengen. In een 18e eeuws monumentaal pand verzorgen wij een groot aanbod aan workshops, cursussen, evenementen en zaalverhuur.

Nieuws

Vrijdag 8 december jl. werd tijdens een feestelijke bijeenkomst de nieuwe Helden van Alkmaar in het zonnetje gezet door wethouder Anjo van de Ven. Elk jaar kunnen organisaties vrijwilligers aanmelden die voor hen veel betekenen en afgelopen jaren zich op een bijzondere wijze hebben ingezet voor hun activiteiten en onze maatschappij.

Helden van Alkmaar 2017
Dit jaar waren dat Cilfra Groenwoud en Bea Buis, twee vrijwilligsters die door hun inzet en enthousiasme veel voor de Stichting Binnenstadscentrum betekenden en gelukkig nog steeds actief zijn. Cilfra als gastvrouw en begeleidster van mensen met een beperking binnen De Eenhoorn. Bea als Pr-assistente bij het maken van flyers en teksten, vrijwilligster groep BREI! en vertegenwoordigster van de Blekerij. Wij zijn trots op deze twee dames en hopen dat ze nog heel lang als vrijwilligster bij ons blijven.

Namens het bestuur van de Stichting Binnenstadscentrum, van harte gefeliciteerd!
Voorzitter Ron Janssen

Fotograaf is Grace van Houten Fotografie voor de Vrijwilligers Centrale

Onze Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en evenementen.

 

* indicates required